Mazsolasziget Kávézó és Játszóház Szigetszentmiklós - Partnereink 2. rész

Mazsolasziget Kávézó és Játszóház Szigetszentmiklós - Partnereink 2. rész

Mesélj a kávézó/teázó megalakulásáról? Hogyan született a gondolat, ami megalakuláshoz vezetett?

Magyarországon szerencsére egyre több olyan hely van, ami kisbaba vagy gyermekbarát. Mégis azt tapasztaltuk, hogy valahogy sehol nem éreztük igazán azt, amit elvártunk volna, mint szülők. Vagy a tisztaságot esetleg a kedvességet vagy akár a játékok minőségét nem tartottuk elég színvonalasnak vagy megfelelőnek. Ekkor határoztuk el, hogy egy olyan helyet szeretnénk létrehozni ahol a gyerekek minőségi és fejlesztő játékokkal játszhatnak és közben a szülők egy exkluzív környezetben ehetnek-ihatnak minőségi teákat-kávékat, ezért létrehoztuk a Mazsolasziget kávézó és játszóházat.

Személy szerint Ti honnan jöttetek? Mit csináltatok a kávézó/teázó előtt?

Feleségem és én is budapestiek vagyunk és onnan költöztünk Szigetszentmiklósra a megismerkedésünk után. Ekkor kezdtünk közösen egy másik, szintén gyerekekkel foglalkozó vállalkozásba.

Milyen kávékat, teákat és ételeket lehet nálatok megkóstolni?

Kávé és tea fanatikusok vagyunk a feleségemmel, így ez egy nagyon nehéz és hosszú folyamat volt, amire megtaláltuk azokat a cégeket és ízeket, amiket kerestünk. Kávéból egy Magyarországon pörkölt esztergomi nagyon finom robusta-arabica kávét választottunk, aminek a mai napig a rabjai vagyunk és kijelenhetem, hogy a függői vagyunk.

A teaválasztás is egy nagyon hosszú és aprólékos választás volt. Nagyon sok fajtát megkóstoltunk és valamiért egyik tea sem nyújtotta azt a vizuális és ízbeli élményt, amit a Teapoint szálas tea. Minden tekintetben tökéletes.

Mi a specialitásotok?

Kimondottan nincsen specialitásunk, inkább az egészségtudatosságra törekszünk.

Mi a fő profilotok, milyen irányvonalat követtek?

Fő profilunk a gyermek és családbarát környezet megteremtése, amelyen belül szeretnénk megismertetni mindenkivel Magyarország első exkluzív fejlesztő játszóházát és kávézóját.

Miről lehet titeket megismerni, mitől vagytok egyediek?

Kijelenthetem, hogy a kedvességben, a tisztaságban, és a minőségben nem ismerünk megalkuvást.

Elérhetőség

Facebook

Instagram

Cím: 2310 Szigetszentmiklós, Szent Miklós útja 49.

Nyitvatartás mindennap 8:30 és 19:00 között

0 hozzászólás

Szólj hozzá...

A hozzászólásokat utólag moderáljuk