TEAPOINT. Happy to TEA you.

Billenj ki a hétköznapokból és fedezd fel a teavilág különleges ízvilágát! A TEAPOINT teáival olyan új élményekben lehet részed, amelyeket korábban el sem tudtál képzelni.

A TEAPOINT újító szellemű fiatal csapata elkötelezett az új, természetes teák és különleges ízvilágokkal kapcsolatban.

Célunk, hogy minél többen felfedezzék a teavilág korlátlan lehetőségeit és elmerüljenek ebben a fantasztikus kultúrában, amely minket már magába szippantott.

A TEAPOINT teái leinformálható organikus (BIO) alapanyagokból készült különleges ízvilágú komplex élvezeti teakeverékek, melyek két vagy akár húsz alapanyagból is állnak. Organikus alapanyagnak vagy más néven BIO alapanyagnak nevezzük azt, amikor a termelő mezőgazdaság a termény előállításához nem használ növényvédő szereket, műtrágyát, egyéb más vegyi anyagokat és törekszik a lehető legtermészetesebben, de minőségileg az ipari mezőgazdasági terményeket meghaladó minőségben előállítani az adott terményt. Így az organikus alapanyagok egészségesebbek és tápanyagdúsabbak, ezen felül több antioxidánst és kimutathatóan kevesebb méreganyagot tartalmaznak

„Fő az egészség!” Tartja a mondás, és mi is ezt valljuk. Ennek okán törekszünk, hogy a válogatott teakeverékeink minősége a legmagasabb elvárásoknak is megfeleljenek, és ne tartalmazzanak egészségre káros összetevőket.

Jelenleg több mint 20 teakeverék rendelhető a legkülönfélébb ízvariációkban az egyszerűbb két összetevőből álló narancsos fekete teától a komplex, akár három különböző fajta zöld teát és tucat gyümölcsöt és gyógynövényt tartalmazó összetett teakeverékekig.

A megszokott ízeket tovább gondoltuk, így teáinkat - többek között az indiai Assam feketét, az afrikai Rooibost, vagy a Matcha zöld teát - olyan különleges alapanyagokkal kombináltuk, mint például a kókusz, bergamott narancs, bourbon vanília, karamella, pink grépfrút vagy a kakaó.

Oldalunkon megismerhetitek a legújabb, legizgalmasabb teafüveket és hozzájuthattok azon felszerelésekhez, amelyek elengedhetetlenek a tökéletes élmény eléréséhez.

TEAPOINT kizárólag az Etikus Tea programnak megfelelő teákat értékesít. Az Etikus Tea program olyan irányított kereskedelem, amely hangsúlyt helyez arra, hogy a harmadik világbeli termelő megkapja az őt megillető pénzt a terményéért, célja a teaiparban dolgozók életének és életkörülményeinek javítása, a fenntartható tea termelés elősegítése és ösztönzése.

Ahhoz hogy értesülj a legújabb termékekről, akcióinkról, naprakész információkról vagy a teavilág legfontosabb témáiról, kövesd blogunkat vagy iratkozz fel hírlevelünkre. Az alábbi linken felteheted kérdéseidet, amelyekre mielőbb válaszolunk.

A teavilág különlegességei Rád várnak!