Zöld tea az érzékeidnek

A Sencha zöld tea az egyik legismertebb és legkedveltebb zöld tea a világon, különösen gazdag C-vitaminban, leöntés után élénk sárgászöld színe van, amely jellegzetes, egyszerre lágy és kesernyés, de mégis erősen gazdag ízű. A kókusz magas rost tartalmú, sok kalcium, kálium, cink, vas és magnézium valamint elektrolit található benne, ráadásul a kókusz tele van telítetlen zsírsavakkal melyek jótékony hatással vannak a vérkeringésre. A kakaóbab és a kakaóhéj köztudottan az egyik legtermészetesebb afrodiziákum, de persze az sem elhanyagolható, hogy több mint 300 fajta különböző, az emberi szervezet számára értékes vitamint, ásványi anyagot, antioxidánst és egyéb vegyületet tartalmaz. Ezen túlmenően köztudott, hogy serkenti a mentális aktivitást, így fogyasztása hatásos megerőltető szellemi tevékenységek végzése előtt. A fekete bors a kókusz és a kakaó ízét pikánsabbá teszi, így tökéletesítve az összhatást.

Hatóanyagok

A legfontosabb hatóanyagok között megtalálhatóak az antioxidánsok, vitaminok, főleg A; B1; B2; B6; B12; C; E; K; P-vitamin, vas, kálium, kalcium, magnézium, mangán, teofilin, flavonoidok fenoloidok, tannin, poliszacharidok kalcium, mangán, fluor, cink, magnézium, réz, zingiberén, kamfén, kurkumén, kurkumén, bizabolén, farnezén, cineol, borneol, kamfén.


Összetevők

Kínai Sencha zöld tea*, kókusz* (5%), természetes ízesítés, kakaóhéj*, kakaóbab*, fekete bors*, verbéna*, körömvirág*, moringa levelek*.

 

*Tanúsított Organikus alapanyag (DE-ÖKO-039)

Elkészítési javaslat