Gyümölcstea az érzékeidnek

Egy édes, gyümölcsös, fahéjas teával bármikor feldobhatod a napodat. Az alma remek C-vitamin forrás mely köztudottan rengeteg antioxidánst tartalmaz és a magas rost tartalma jótékony hatással van az emésztésre. A mézbokor egy mézillatú virágairól ismert évelő növény, amelyből egy édes, koffeinmentes alacsony csersavtartalmú és egészséges tea készíthető. Magas antioxidáns és ásványi anyag tartalommal rendelkezik, mint például a kalcium, mangán, fluor, cink, magnézium, réz és remek feszültség oldó hatása van. A narancshéj citrusos, a bourbon vanília - melyben egyszerre megtalálható őrölt formában a vanília mag és a vanília rúd is - erős karakteres vaníliás ízt kölcsönöz a teának.

Hatóanyagok

A legfontosabb hatóanyagok között megtalálhatóak az antioxidánsok, vitaminok, főleg A; B6; B12; C; E; K-vitamin, vas, kálium, kalcium, magnézium, mangán, teofilin, flavonoidok fenoloidok, tannin, poliszacharidok kalcium, mangán, fluor, cink, magnézium.


Összetevők

Alma*, hibiszkusz*, rózsaszirom*, természetes ízesítés, narancshéj (4%)*, fahéjrúd (4%)*, mézbokor*, szegfűszeg*, bourbon vanília (2%)*.

 

*Tanúsított Organikus alapanyag (DE-ÖKO-039)

Elkészítési javaslat