Rooibos tea ami segít a fogyásban

A Rooibos tea Dél-Afrikából származik, más néven vörös teának is szokták hívni a vöröses színe miatt. Ásványi anyagokban, antioxidánsokban gazdag, csökkenti az allergiás reakciók tüneteit. Emellett a benne lévő zsírégető hatású C-vitaminnak köszönhetően segít a fogyásban, illetve magas káliumtartalmából adódóan pedig kiváló vízhajtó. Mivel a hasi hízás hátterében sokszor nem a zsírsejtek állnak, hanem a sejtek között megrekedt víz, a Rooibos tea fogyasztása segíthet, ha szeretnél megszabadulni a felesleges kilóktól. A Rooibos teát ebben a harcban segíti a Kínai Sencha zöld tea, ami az egyik legismertebb és legkedveltebb zöld tea a világon, és a citronella melyek együttesen egy C-vitamin bombát képeznek. Ezeket kiegészíti a Zöld Mate tea és a Pai Mu Tan fehér tea, melyek a fogyókúrázók körében rendkívül népszerűek az emésztésre jótékony hatással bíró számtalan antioxidánsuk miatt. A teák segítenek a normál bélműködés megteremtésében, felpörgetik az anyagcserét, segítenek a szénhidrátok és zsírsejtek megfelelő lebontásában, emellett csökkentik az étvágyat. Az őszibarack, a citronella, a papaja, a goji bogyó, a kék búzavirág és az olajfalevél remekül kiegészíti a négy teát és együttesen egy nem csak egészséges, hanem egy fantasztikusan finom teát alkotnak.

Hatóanyagok

A legfontosabb hatóanyagok között megtalálhatóak az antioxidánsok, vitaminok, főleg A; B1; B2; B6; B12; C; E; K; P-vitamin, vas, kálium, kalcium, magnézium, mangán, teofilin, flavonoidok fenoloidok, tannin, poliszacharidok kalcium, mangán, fluor, cink, magnézium, réz.


Összetevők

Rooibos teafű* (45%), Zöld maté tea*, citronella*, Kínai Sencha zöld tea (11%)*, Pai Mu Tan fehér tea (6%)*, természetes ízesítés, papaja*, kék búzavirág*, őszibarack*, goji bogyó*, olajfa levél*.

 

*Tanúsított Organikus alapanyag (DE-ÖKO-039)

Elkészítési javaslat